RODO

RODO informacja:

Administratorem Państwa danych osobowych jest MERITUM K. Piechówka Sp.J.
W sprawach związanych z Państwem należy kontaktować się z Inspektorem Ochrony Danych.
Dane będą przetwarzane w celach ustawowych oraz działalności firmy na podstawie przepisów prawa. Dane mogą być udostępniane podmiotom zewnętrznym w celu prawidłowej realizacji usług powierzonych, na podstawie umów gwarantujących bezpieczeństwo danych osobowych. Dane nie będą przekazane poza Europejski Obszar Gospodarczy lub organizacji międzynarodowej. Dane będą przechowywane przez okres niezbędny do świadczenia usług.
Ma Pan/i prawo dostępu do swoich danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania. W przypadku rezygnacji z usług firmy ma Pan/i prawo do wniesienia sprzeciwu wobec dalszego przetwarzania, a w przypadku wyrażenia zgody na przetwarzanie danych do jej wycofanie. Skorzystanie z prawa cofnięcia zgody nie ma wpływu na przetwarzanie, które miało miejsce do momentu wycofania zgody.
Przysługuje Państwu prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego oraz do Inspektora Ochrony Danych Osobowych.
Wypełnienie formularza kontaktowego oznacza wyrażenie zgody na przetwarzanie danych osobowych. W siedzibie firmy znajduje się do wglądu „polityka bezpieczeństwa informacji” uwzględniająca szczególne procedury przetwarzania danych wrażliwych.

 

Ponadto przysługuje Państwu, zgodnie z art. 17 RODO, prawo do „bycia zapomnianym”. Prawo to może być realizowane przez podmiot danych, gdy spełniony jest jeden spośród następujących warunków:

  1. dane nie są już dłużej niezbędne do realizacji celu, w jakim zostały zebrane lub są przetwarzane;
  2. podmiot danych wycofał zgodę na przetwarzanie jego danych osobowych oraz nie istnieją podstawy prawne, aby mimo tego kontynuować przetwarzanie;
  3. podmiot danych sprzeciwia się przetwarzaniu oraz nie występują nadrzędne prawnie uzasadnione podstawy przetwarzania, lub
  4. podmiot danych sprzeciwia się przetwarzaniu jego danych osobowych na potrzeby i w zakresie marketingu bezpośredniego (w tym profilowania);
  5. przetwarzanie w inny sposób nie jest lub nie było zgodne z RODO lub innymi przepisami prawa;

Nadto przysługuje Państwu prawo do wniesienia skargi w związku z przetwarzaniem danych osobowych do organu nadzorczego, którym jest Prezes Urzędu Ochrony Danych Osobowych ul. Stawki 2, 00-193 Warszawa.

Kontakt
z nami

MERITUM Sp. J.
ul. 11 listopada 60-62
43-300 Bielsko-Biała
KRS: 0000283712

tel: +48 33 822 99 90
tel: +48 33 822 90 19
fax: wew. 30
gsm: +48 506 059 099

infolinia: 533 102 101

e-mail: biuro@meritum.bielsko.pl

ZAPRASZAMY:
poniedziałek - piątek
800 - 1600

Mapa dojazdu - kliknij

Zapraszamy Państwa do zapoznania się również z naszą ofertą w zakresie błędów medycznych

Formularz kontaktowy

Wiadomość została wysłana pomyślnie!


Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez MERITUM SP. Jawna z siedzibą w Bielsku-Białej w celu udzielenia odpowiedzi na zapytanie przesłane przeze mnie za pomocą formularza.

Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych przez MERITUM SP. Jawna z siedzibą w Bielsku-Białej w celach marketingowych związanych z przygotowaniem i przekazaniem oferty usług MERITUM SP. Jawna z siedzibą w Bielsku-Białej.

Wyrażam zgodę na otrzymywanie informacji handlowej dotyczącej usług MERITUM SP. Jawna z siedzibą w Bielsku-Białej z pomocą środków komunikacji elektronicznej, zgodnie z Polityką prywatności. W celu przesłania informacji handlowej udostępniam wskazany powyżej e-mail.

Projektowanie stron www Bielsko Pozycjonowanie Stron
Strona korzysta z plików cookies zgodnie z Polityką Plików Cookies Zamknij